V četrtek, 8. decembra, je naša šola sijala v soju prazničnih luči, zanimivih obiskov in nastopov ter zadovoljnih obrazov.
V šolski avli smo imeli namreč božično-novoletni sejem, kjer so bili na voljo izdelki naših učencev (praznične voščilnice, piškoti), praznično vzdušje je podkrepil vonj ocvrtih mišk, ki so jih pripravili in stregli učenci.
V športni dvorani se je ob 17h, z glasnim bobnanjem starejših učenk na sode, začela kul ura (kulTura), enourni dobrodelni koncert. Na njem sta s plesom in petjem nastopili skupini Račke in Metuljčki vrtca Sončni žarek, oba šolska pevska zbora, Orffova skupina, sedmošolci s skečem, Špela Kokošinek z violino in Hana Ahac s čelom, zaplesali so četrtošolci in ribniške mažorete.
Skozi prireditev sta nas odlično popeljala Zala Starc in Anže Šeme, pridružil se jima je tudi POPSZi – naša šolska maskota.
Gospa ravnateljica mag. Metoda Kolar je v svojem nagovoru povzela bistvene dogodke iztekajočega se leta in nam vsem zaželela vse najlepše v prihajajočem letu.
Iskrena hvala vsem, ki ste se udeležili prireditve, ki ste s polno roko segli v pisano škatlo in prazno izvlekli, ki ste s prazno vrečko prišli na sejem in s polno odšli.
Hvaležni smo tudi vsem tistim, ki se nas s prispevki spominjate skozi vse leto in prispevate sredstva v šolski sklad, saj lahko z vašo pomočjo omogočimo plačljive šolske dejavnosti vsem učencem naše šole.