Šestošolci so v šoli v naravi na smučanju v Cerknem. Javljalo se nam s kratkimi novičkami.

Danes smo tekmovali v veleslalomu. Čeprav je bila megla in smo količke komaj videli, smo progo premagali. Popoldan smo plavali, zvečer pa se bomo preizkusili v znanju. Še malo, pa se vidimo.

Nas prepoznate?

Danes smo vsi prismučali v dolino. Na smučišču je bila megla, vendar smo vseeno smučali. Popoldan smo odšli v muzej. Ogledali smo si cerkljanske maske. Bilo je zelo zanimivo. Večer pa smo si popestrili z družabnimi igrami. Oglasimo se zopet jutri.

Po zajtrku smo odšli na smučišče. Danes je bila taka megla, da nismo vedeli, kje smučamo. Uspelo nam je, da se že vsi smučamo in uživamo na sedežnici. Dve skupini nam je uspelo slikati, ostale skupine pa so bile prehitre in so se zgubile v megli - slike objavimo jutri.
Popoldan smo plavali sedaj pa se igramo družabne igre. Okoli 20.30 pa nas zopet obišče Zmaj.

Danes smo se spoznali z zanimivim Cerknom. Po pravi PEVSKI VOŽNJI smo prišli do smučišča. Razdelili smo se v skupine in začeli s smuko. Do kosila smo se na progo še navajali, potem pa je že šlo ODLIČNO, čeprav nekateri še nikoli nismo stali na smučeh ali se peljali s sedežnico. Imeli smo se SUPER.
Za smučanjem smo prišli v hotel in odšli v sobe. VELIK NERED smo kmalu pospravili in imamo prosto (čeprav imamo že prepoved in ne smemo v druge sobe...). Sedaj smo LAČNI in že nestrpno čakamo večerjo, ampak če smo iskreni, upamo, da bo kosilo jutri boljše (bili so makaroni in čaj, kot VEDNO). Vse, kar se bo GROZNEGA ali pa DOBREGA zgodilo po večerji in jutri, vam sporočimo v naslednjih 24. urah.

Eva M. in Hana D.