Od 29. januarja do 2. februarja 2018 so šestošolci smučali v Cerknem.

Srečno smo prispeli v Cerkno. Pričakalo nas je sončno vreme, odlično za smuko. Že prvi dan smo bili zelo uspešni, saj se že vsi smučamo na dvosedežnici. Po smučanju smo odšli v hotel, se namestili po sobah, nato pa imeli zaslužen počitek. Po večerji smo napisali kartice in ne boste verjeli, vsi bi dobili odlično 5. Bravo.

IMG 0610IMG 0611

Imeli smo krasen sončen dan. Vsi smo smučamo po vseh progah na smučišču. Po smučanju je sledilo večerno plavanje, sedaj pa hitro v "miži" kino.

Vreme je bilo danes malo slabše, a še vedno primerno za smučanje. Dopoldan smo smučali po skupinah, popoldan pa smo po skupinah tekmovali v veleslalomu. Rezultati bodo znani jutri zvečer. Popoldan smo bili v Cerkljanskem muzeju in si ogledali razstavo o Cerkljanski in laufrajih. Po večerji pa se igramo. Imamo se super.

Zaradi slabega vremena, je bilo smučišče zaprto. Čeprav nismo smučali, smo si naredili zelo zanimiv dan. Zjutraj smo plavali in skakali v bazenu. Po kosilu smo imeli učenje in družabne igre. Zvečer smo imeli kviz. Učenci so pokazali veliko znanja. Pred spanjem smo razglasili rezultate smučanja. Jutri po smučanju prihajamo domov.

5. DAN

Nataša Turšič