Danes zjutraj smo se prebudili v deževno jutro. Po okusnem zajtrku smo se odpravili "na delo". V bazenu dobro napredujemo. Vsi smo nadgradili svoje plavalno znanje. Res, da smo utrujeni, vendar imamo čas tudi za igro.
Danes smo izvedeli tudi veliko koristnega o medvedih in volkovih. Odpravili smo se tudi v trgovino. Popoldne je celo posijalo sonce. Zvečer nas caka še zakljucni družabni vecer.
Samo še enkrat prespimo in pridemo domov. Juhuuuuuuuuuu!!!!

Tretji dan v Osilnici je minil zelo zanimivo. V plavanju zelo napredujemo. Za nagrado si zaslužimo masažo v jakuziju. Voda nas utrudi, vendar nam energije ne zmanjkuje. Dopoldne smo se podali na pohod in uživali v lepi pokrajini, popoldne pa smo spoznavali travnik in travniške rastline. Večer smo zaključili z risanko. Še malo in pridemo domov. Vse prav lepo pozdravljamo.

Zbudili smo se v sončno jutro zgodaj, vsi zdravi in razigrani.
Drugi dan je bil za nas zelo zanimiv. Na prvem mestu je seveda plavanje. Zamahi nam grejo že zelo dobro.
Poleg plavanja je nasa skrb še druženje s prijatelji. Danes smo raziskovali gozd in krmili jelene. Odpravili smo se tudi na ribolov k reki Kolpi. Imamo se super.

 

Drugošolci iz CŠ in PŠ Turak smo srečno prispeli v Osilnico in se takoj razporedili po sobah. Po kosilu smo se razdelili v dve skupini. Prva skupina si je ogledala Osilnico, deželo Petra Klepca, druga pa se je pogumno podala v bazen. Kasneje sta se skupini zamenjali. Pokazali smo vse svoje plavalno znanje, nato pa po skupinah pridno začeli vaditi.
Zvečer nas čaka družaben večer in nato sladko spanje.